SOL·LICITUD DE SERVEI

 

Notícies


Volver al resumen

17/04/2013

Xec solidari El CTSC Regió Girona dóna prop de 3.000 euros al Consell de Joves de Sant Joan de Déu

Pere Maria Martínez, director general del CTSC Regió Girona, ha fet lliurament d’un xec de gairebé 3.000 euros (2.725€) al Consell de Joves de l’Hospital Sant Joan de Déu en un acte que ha tingut lloc aquest matí a Esplugues de Llobregat.

Aquests diners s’han recaptat amb la venda d’uns calendaris solidaris creats pel mateix consorci i aniran destinats a la compra de material divers per al Racó Jove, una sala condicionada al mateix hospital que s’ha concebut com un lloc d’esbarjo per als adolescents ingressats al centre.

La iniciativa va sorgir d’una de les treballadores de la delegació de la Garrotxa del CTSC que, després d’una experiència personal, es va adonar de com era d’important per als joves pacients tenir un espai propi per poder esbargir-se i passar millor la seva malaltia. Així doncs, decidida a col·laborar per condicionar millor la sala, va presentar el cas al CTSC, els responsables del qual van posar-se en contacte amb el Consell de Joves i van acordar crear un calendari benèfic. El mes d’octubre passat, es va fer una sessió de fotos que va ser la base per crear el calendari que el CTSC va posar a la venda amb força èxit a finals d’any.

 SantJoandeDEU.jpg


Volver al resumenAsignación
Acerca de