SOL·LICITUD DE SERVEI

 

Notícies


Volver al resumen

30/05/2013

CTSC TORNA A SER CAPDAVANTERA EN TRANSPORT SANITARI

El Consorci de Transport Sanitari de Catalunya (CTSC) Regió Girona rep el Segell d’Excel·lència Europea 400+

L’aposta per la qualitat del CTSC (Consorci de Transport Sanitari de Catalunya) Regió Girona ha estat reconeguda amb el Segell d’Excel·lència Europea 400+, el segon nivell més alt dels segells concedits pel Club Excelencia en Gestión. L’empresa gironina ha rebut oficialment aquest prestigiós reconeixement en un acte que s’ha celebrat avui divendres, a les 6 de la tarda, a l’edifici de la Generalitat a Girona.

L’acte ha comptat amb la presència d’Eudald Casadesús, delegat del Govern de la Generalitat a Girona; Josep Trias, director dels Serveis Territorials del departament de Salut de la Generalitat; Marta Madrenas, regidora d’Ocupació i Empresa i 2a tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Girona; Pere Miralles, vicepresident per a Catalunya del Club Excelencia en Gestión, i Gonzalo de Castro, director general de TÜV Rheinland ICT, SA, l’entitat de certificació encarregada d’avaluar al CTSC, entre d’altres.

El Segell d’Excel·lència Europea 400+ serveix per impulsar i estimular la millora contínua en el sistema de gestió i permet a les empreses aconseguir una visió general dels seus punts forts i de les seves oportunitats de creixement. El CTSC va començar a dissenyar el model EFQM com a sistema d’organització el 2010. Per això, es va dur a terme una anàlisi prèvia de la situació de l’empresa, tant a nivell intern com extern, i es va fer necessària la implicació de tots els seus col-laboradors, com ha destacat Pere Maria Martínez, director general del CTSC Regió Girona: “Sense l’esforç de tot l’equip, tant dels membres actuals com dels que han estat amb nosaltres fins fa ben poc, aquest hagués estat un repte impossible d’assolir i a tots ells els volem donar les gràcies.”

Pere Maria Martínez ha assenyalat la importància d’aconseguir aquesta distinció, “la més gran que hem rebut”, sobretot tenint en compte la situació actual. “Són temps de coratge i de feina dura, en els quals cal imaginació per trobar solucions que no malmetin la qualitat del nivell assistencial a les persones.”

El CTSC Regió Girona es va crear l'any 1995, com a resultat de la fusió de gran part de les empreses d’ambulàncies gironines (Ambulàncies La Garrotxa, Ambulàncies Ripollès, Ambulàncies Serra, Ambulàncies Catalunya, Ambulàncies Caballero i Ambulàncies Rafael Sistané), amb l’objectiu d’oferir un servei més competitiu. El 2002 s'hi van afegir les empreses Ambulàncies Guilleries, Transport Tècnic, Transport Tècnic de la Selva Interior i Transport Sanitari de l'Alt i el Baix Empordà. El 2006, el CTSC es va presentar al concurs públic de la Generalitat i en va resultar adjudicatari. Va ser a partir d'aquí que l'empresa va fer una altra gran reconversió, integrant tots els recursos materials i humans i dotant l'ens d'un equip directiu per a la seva gestió. Actualment, el Consorci compta amb 422 treballadors, està present en 33 bases arreu del territori gironí i té una flota de 156 vehicles. Val a dir que per coordinar una empresa d’aquestes dimensions sense deixar d’oferir un servei de proximitat i qualitat, és necessària una bona gestió i una aposta decidida per l'excel·lència. Així ho demostra les certificacions assolides des de 2003, com ara: ISO 9001, ISO 14.001, UNE 179.002, EFQM 200 i els Acords Voluntaris. Un aposta que ara es veu recompensada amb el nou EFQM 400+.

 EFQM400+.jpg


Volver al resumenAsignación
Acerca de