SOL·LICITUD DE SERVEI

 

Notícies


Volver al resumen

09/06/2014

El CTSC Regió Girona aconsegueix el certificat de responsabilitat social empresarial SGE21

El Consorci de Transport Sanitari de Catalunya Regió Girona acaba de rebre el certificat en Gestió Ètica i Socialment Responsable SGE 21, que garanteix tots els requisits que ha de complir una organització per integrar la Responsabilitat Social en tots els seus àmbits.

Així, el CTSC es converteix en la primera empresa del sector del transport sanitari en tot l’Estat en rebre aquesta distinció, l’objectiu de la qual és establir, implantar i avaluar un Sistema de Gestió Ètica i Socialment Responsable, així com certificar la gestió de l’organització establerta per aquesta norma. Es tracta d’un compromís social voluntari del CTSC per dur a terme els valors ètics definits per l’empresa.

Pere Maria Martínez, director del CTSC, destaca la importància d’aquesta certificació ja que “suposa un reconeixement a un model de treball que la companyia desenvolupa des dels seus inicis. Ser socialment responsables és una prioritat per a qualsevol organització, però sobretot en una empresa com la nostra, que treballa directament amb les persones”.

Segons informa Forética, la firma propietària de la norma, el sistema de gestió SGE 21 ha estat escollit tant per empreses multinacionals com per petites i mitjanes empreses. Es tracta de sistematitzar les relacions amb 9 àrees de gestió, per a les què estableix uns criteris que són desenvolupats per un Codi de Conducta i supervisats per un Comitè d’Ètica.Volver al resumenAsignación
Acerca de