SOL·LICITUD DE SERVEI

 

Notícies


Volver al resumen

20/10/2014

L'equip del Deixa't Portar acaba 15è a la cursa solidària ONCOTRAIL 2014 L’equip del Deixa’t Portar acaba 15è a la cursa solidària ONCOTRAIL 2014

El sis integrants de l’equip del Deixa’t Portar van prendre part en la segona edició de l’ONCOTRAIL, que es va celebrar el cap de setmana del 4 i 5 d’octubre, amb una actuació força destacada, ja que van arribar a la meta en la 15a posició d’un total de 55 equips participants. Els corredors van completar els 100 km de la cursa, que, amb sortida i arribada a Palafrugell, recorria un tram de la Costa Brava i les Gavarres, amb un temps de 15 h, 13 minuts i 54 segons.

L’equip del Deixa’t Portar estava format pels corredors Josep Salmoral, Oliver González, Oscar Doniga, Raúl Sánchez, Francesc Bassagañas i Oscar Baena. També hi van participar en tasques de suport i assistència Marisol Beltran, Juan Contreras i Martí Aldrich Ros.

L’ONCOTRAIL és una cursa solidària organitzada per la Fundació Oncolliga Girona que té com a principal objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. En aquesta edició es van recollir un total de 60.393 €, diners que serviran per cobrir algunes de les necessitats de l’Oncolliga, com ara serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics... tot sota la supervisió del comitè ètic de l’entitat. A més, un percentatge d’aquesta quantitat va destinat a l’Institut Català d'Oncologia de Girona per contribuir a la investigació de la malaltia.

El CTSC Regió Girona també hi va col•laborar amb el dispositiu sanitari de la prova, amb l’aportació d’un vehicle 4x4 medicalitzat, una unitat de suport avançat i sis tècnics, que van cobrir els torns des de les 8 del matí de dissabte a les 3 del migdia de diumenge. En aquest dispositiu també van participar el SEM, amb una unitat de suport vital bàsic, i la Creu Roja, amb un 4x4, una ambulància de suport vital bàsic i un PMA.

Des d’aquí volem agrair la participació de tots els voluntaris que han fet possible que l’ONCOTRAIL hagi estat tot un èxit.

 oncotrail2014.jpg


Volver al resumenAsignación
Acerca de