SOL·LICITUD DE SERVEI

 

Notícies


Volver al resumen

30/09/2015

El CTSC Girona viatja a Mali amb un nou projecte de millora d’assistència sanitària

Dos formadors interns del Consorci del Transport Sanitari Regió Girona (CTSC) van viatjar a Mali per desenvolupar una nova iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa (RSC), concretament entre Comunitats Mundials, que inclou accions formatives i el lliurament d’una ambulància. Aquesta vegada, la destinació d’aquest nou viatge, que va tenir lloc el mes de juny passat, va ser Nafadji, una població maliana prop de Bamako.

Aquesta acció és fruït del conveni de col·laboració signat entre el CTSC Regió Girona i l’associació de la comunitat de Nadafji, pel qual es fa efectiu el lliurament d’una ambulància la vida útil de la qual ja s’ha complert, segons la normativa europea estatal, a través d’un intercanvi econòmic simbòlic que es reinverteix com a aportació en les despeses generals del conveni. Aquest conveni també inclou el desplaçament de l’equip de professionals del CTSC amb l’objectiu de fer l’acció formativa per a la sostenibilitat del servei del transport sanitari a Nafadji. Aquesta formació inclou coneixements generals sobre el transport sanitari, el funcionament i manteniment del vehicle, primers auxilis i el tracte amb els pacients, entre d’altres.

El viatge va tenir una durada total de 15 dies, durant els quals els tècnics del CTSC Girona, Pau Moreno i Jörg Mayer, van poder conviure a més amb els habitants de Nafadji i intercanviar vivències, aspectes culturals i d’altres coneixements. En definitiva, una experiència que els responsables del CTSC Girona valoren com a molt positiva i enriquidora.

 Mali2015.JPG


Volver al resumenAsignación
Acerca de